Brud Emma
“Desirée var helt fantastisk från början till slut – professionell, lyhörd, noggrann och med ett öga för helheten. Det var väldigt tryggt att ha Desirée vid min sida under dagen och hon fick mig att känna mig så otroligt vacker. Jag kan varmt rekommendera Desirée!”

(Foto: www.sofiawahlby.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brud Ebba
“Jag är fantastiskt nöjd med Desireé. Jag är superglad över att jag anlitade henne till mitt bröllop. Jag fick precis det jag frågade efter, både när det gällde hår och makeup. Hon hade ett professionellt bemötande och ett stort plus i kanten var också att hon kom hem till mig och fixade mitt hår och min makeup.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brud Sara
“Tusen tack för ett superbra jobb. Du träffade mitt i prick både med hår och makeup. Allt blev precis som jag hade föreställt mig. Både hår och makeup höll perfekt hela kvällen och natten, trots tårar och vild dans. Återigen tack för trevliga samtal och en en fin start på min bröllopsdag.”

 

(Foto: Matilda Hildingsson)

 

 

 

 

 

 

 

Brud Emelie
“Eftersom vårt bröllop skulle ske på en liten ort var det viktigt för mig att en makeupartist kunde resa med oss på den stora dagen, samt att personen både kunde göra hår och smink. Genom sökningar på nätet fick jag tips om Desirée och direkt när vi träffades förstod jag att jag hittat rätt. Desirée är en lugn och förtroendeingivande person. Hon kan sin sak och hon kom med ovärderliga tips inför bröllopsdagen. Framförallt såg hon till att jag såg ut som en drottning. Både hår och smink överträffade mina förväntningar. Jag har aldrig känt mig så vacker någonsin. Jag rekommenderar verkligen kommande brudar att anlita Desirée. På bröllopsdagen får ingenting gå fel och då är Desirée helt rätt person.”

(Foto: www.birgitwalsh.com)

 

 

 

 

 

 

 

frida-jonas-187

Brud Frida
“Desirée lade ordagrant grunden för min bröllopsdag. Redan vid vårt första inledande möte fick hon snabbt en känsla för vilken stil jag önskade både på hår och makeup. Hon var noga med helheten och att stilen skulle matcha klänningen, temat på bröllopet och miljön. Hon tog hänsyn till min hårkvalité, min hudtyp och var oerhört lyhörd under hela arbetsprocessen. Tiden gick snabbt på bröllopsdagen. Desirée var rutinerad och höll hela tiden ett öga på klockan så att jag och mina tärnor kunde luta oss tillbaka och njuta av dagen tillsammans med Champagne och härlig färsk frukt. Jag har aldrig känt mig så vacker! Jag kan verkligen varmt rekommendera Desirée.”

(Foto: Karolina Ehrenpil)

frida-jonas-46 frida-jonas-191

 

 

dscf9438Brud Madeleine
“Stort tack Desirée för att du fixade mitt hår och min makeup på vår Bröllopsdag. Du prickade in precis hur jag ville ha det. Lagom mycket makeup för att jag skulle känna mig som en prinsessa, men ändå känna igen mig själv. Håret blev också perfekt. Du överträffade verkligen mina förväntningar! Tack!”

(Foto: Amanda Lundin och Micke Tibblin)

img_0825-1dscf9789

 

 

 

436368708_Mikaela_bilBrud Mikaela
“Desirée träffade mitt i prick när hon fixade min makeup och mitt hår. Kände mig kanonfin! Vi hade en mycket bra och öppen dialog under stylingen, och diskuterade hur jag ville ha det och om allt kändes bra. Tyckte även att det var trevligt och avslappnat att ha Desirée hemma hos oss under förmiddagen denna stora dag, när jag och mina tärnor gjorde oss redo för vigseln. Kan varmt rekommendera Desirée till alla som vill känna sig vacker för en Dag! ”

 

 

 

 

0x5a4183

Brud Louise
“Jag vill tacka dig så mycket Desirée för den fina makeupen du gjorde på mig på min Bröllopsdag. Kände mig så fin under hela dagen och kvällen. Fick mycket beröm! Tack för att du ville vara med och göra vår dag fantastisk. Kommer verkligen att rekommendera dig.”

 

 

 

 

 

 

 

Brud Elin
“Fick jättemånga kommentarer om mitt hår att det var så otroligt vackert. Kände mig verkligen vacker! Tusen tack för allt du gjorde den här dagen”

(Foto: Patrik Davidsson www.lightningdesign.se)

 

 

 

Brud Michaela:
“Både jag och min tärna blev så nöjda med både hår och makeup. Trots värmeböljan höll sig allt perfekt ända in på småtimmarna. Ett extra tack också för allt stöd jag fick när vi insåg att jag fått fel klänning. Utan dig hade jag inte klarat av lugnet och att njuta av vår stora dag. Jag och min tärna ger de bästa rekommendationerna och återigen, STORT TACK!”

(Foto: Emil Malmsten www.luxaput.se)

 

 

 

Brud Louise:
“Stort tack för hjälpen med frisyren på min Bröllopsdag Desirée. Jag blev så nöjd och kände mig jättefin!”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins foto & reklam)

 

 

 

 

Brud Linn:
Är så glad att Desirée fixade hår och makeup på vår stora dag. Hon förstod precis hur jag ville ha det och var också väldigt gullig och trevlig. Hon hjälpte till med allt från hår, makeup, påklädning och till och med med champangen! Tack Desirée för hjälpen, och också för att du förgyllde vår dag”

(Foto: Ida Melin)

 

 

 

Brud Ann-Charlotte:
“Tack Desirée för all hjälp på vår Bröllopsdag. Alla tyckte jag var så fin och jag blev supernöjd.”

(Foto: Markus Malmström)

 

 

 

 

 

Brud Karin:
“Att planera sitt bröllop på 70 mils avstånd, var spännande och en riktig utmaning. Med Desirées hjälp vad det aldrig några problem. Allt gick så lätt och smidigt och på bröllopsdagen kände jag mig mycket väl omhändertagen. Jag blev så nöjd och kände mig som en riktigt fin Vinterbrud. Precis så som jag önskat. Vår Bröllopsdag blir ett minne för livet.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins foto & reklam)

 

 

 

 

Brud Helena:
“Tack för hjälpen på min Bröllopsdag Desirée. Blev jättenöjd och jag kände mig så fin hela kvällen. Såg nymålad ut även på natten när vi kom hem. Stort Tack!”

(Foto: Johan Bokström)

 

 

 

 

Brud Helena:
“Tack Desirée för en härlig start på min bröllopsdag. Du gjorde ett fantastiskt jobb och allt blev alldeles perfekt. Jag fick mycket beröm och jag kände mig precis så vacker som en brud ska. Återigen stort Tack!”

(Foto: Oscar Hökerberg)

 

 

 

 

Brud Erika:
“Tusen Tack Desirée för all din hjälp på min Bröllopsdag!
Jag blev otroligt nöjd med både hår och smink. Det blev precis som jag ville och det höll dessutom otroligt bra. Du var också väldigt proffsig med förberedelser, såsom snabba svar via mail, planerign med tider osv osv. Och så självklart själva slutresultatet. En riktig fullträff!”

(Foto: Leif Andersson, Ewa Wernlid)

 

 

 

 Brud Melanie:
“När Desirée anlängde på morgonen på min bröllopsdag var saker och ting extremt hektiskt. Hennes professionalism var bara helt fantastisk. Hon gjorde min dag perfekt! Jag var mer än nöjd med Desirées arbete på mitt hår och min makeup. Jag vill varmt rekommendera henne till vänner, familj och alla som letar efter en professionell Hårstylist & Makeupartist.”

(Foto: Timea Hedlund, Bild & Budskap)

 

 

 

 

 Brud Lotta:
“Stort TACK Desirée för ett fantastikt jobb med mitt hår och min makup. Jag blev verkligen supernöjd. Släkt och vänner sa flera gånger att jag var så fin och att du verkligen hittat mig och min stil. Dessutom är du trevlig, lugn och lätt att vara med. Du gjorde helt enkelt en riktigt bra och mysig start på min Bröllopsdag”

(Foto: Jonas Axelsson, Jonaldi)

 

 

 

 Brud Sara:
“En fantastisk start på en fantastisk dag! Desirée är väldigt tillmötesgående och lyhörd. När jag kom till henne med kläder och dekorationer till håret, kom vi fram till att frisyren vi tidigare bestämt inte alls passade. Desirée kom snabbt på en frisyr som skulle passa bättre till min klänning. Slutresultatet blev helt fantastiskt och jag kände mig som en prinsessa.”

(Foto: Louise Kjellman)

 

 

 

 

 Brud Åsa:  
“Vår dag var helt underbar på alla sätt. Jag är så glad och tacksam för att du hjälpte mig och gjorde mig så himla fin. Jag hade en bild och du lyckades matcha den helt full ut. Jag kände mig som en prinsessa och känslan var fantastisk.
Tusen TACK Desirée!”

(Foto: Ludvig Lindqvist)

 

 

 

 Brud Debbie:
“Jag är så glad att jag valde Desirée att göra hår och makeup på min bröllopsdag. Desirée förstod direkt vad jag var ute efter och resultatet blev över mina förväntningar. Jag fick otroligt mycket komplinger under hela dagen och kvällen. Tack vare Desirée blev min dag helt perfekt!”.

 

 

 

 

 Brud Carina: 
“Vill tacka dig så mycket för all hjälp Desirée. Vi kände oss jättenöjda med vår dag och din hjälp. Du fick mig att känna mig lugn, trygg och väl omhändertagen”.

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins foto & reklam)

 

 

 

 

 

 Brud Catharina
“Min Bröllopsdag blev fantastisk! Allt fungerade perfekt och jag blev väldigt nöjd. Jag fick många komplimanger för hur fin jag var. Återigen, tack Desirée för ett fantastiskt arbete.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins foto & reklam)

 

 

 

 

 

 

 Brudpar Eva & Henrik
“Desirée, tack för all hjälp på vår Bröllopsdag. Detta var Värdsklass! Vi kände oss så fina och vår dag blev den bästa av alla.
Tusen TACK!”

(Foto: Felicia Ahlbin, Ahlbins foto & reklam)

 

 

 

 

 Brud Charlotta:
“När vi gifte oss i på Koh Lanta i Thailand, hjälpte Desirée mig att bli så fin som jag aldrig varit förr. Hon snappade direkt upp vilken stil jag var ute efter, vilket gjorde att jag kände mig avslappnad och trygg i hennes händer. Hon var proffesionell och duktig. Jag vill varmt rekommendera hennes tjänster.”

 

 

 

 

 Brud Åsa:
“Desirée gav mig en perfekt start på Min Dag. Hon är välplanerad, lugn och jättetrevlig. Jag kände mig mycket trygg från första stund och resultatet blev kanon.
Ett stort Tack!”

(Foto: Timea Hedlund, Bild & Budskap)

 

 

 

 

 Brud Veronica:
“Tack Desiée för en otroligt härlig start på min bröllopsdag!
Du tog verkligen hand om mig och du hade ett stort personligt engagemang som gjorde Min Dag speciell. Det märktes också att du hadet tänkt mycket innan och jobbat med hur du skulle styla mig. Det gjorde att jag kände mig trygg i dina händer. Jag kände mig otroligt snygg och du visade också hur nöjd du var med ditt resultat.”

(Foto: Timea Hedlund, Bild & Budskap)

 

 

 

 Brud Gabriella:
“Fick en bra start på dagen hos Desirée. Hon pysslade om mig och jag kände mig trygg. Blev så nöjd med resultatet. Kände mig som en filmstjärna hela dagen och kvällen.”


(Foto: Joakim Hayland)

 

 

 

 Brud Lollo:
“Desirée gjorde min dag helt fantastisk. Hon var välplanerad och lugn från första till sista stund. Hon lyssnade och tog till sig mina önskemål samt gjorde en look utifrån min egen personlighet. Skulle jag (mot all förmodan) gifta mig igen, skulle jag utan tvekan anlita Desirée. TACK!”

 

 

 

 Brud Helena:
”Desirées personliga engagemang och kreativitet gav mig trygghet att kunna njuta fullt ut på min Bröllopsdag. Jag kände mig alltid varmt omhändertagen av henne och var heller aldrig nervös över hur resultatet skulle bli. Hon skapade en stor trygghet från första samtalet.”

(Foto: Peter Ahlbin, Ahlbins foto & reklam)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

546110144_155 Brud Evelina:
”Jag upplevde min Bröllopsdag tillsammans med Desirée som professionell och jättetrevlig på samma gång. Hon är en jättehärlig tjej, otroligt duktig och jag kände mig trygg i hennes händer.
Jag kände mig verkligen jättefin och allt blev precis så som jag ville ha det och mer därtill. Ett stort tack till dig!”

(Foto: Michael Uggla)

721997835_evelina122

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder är skyddade av upphovsrättslagenoch får ej kopieras eller användas utan fotografens tillstånd.